SENASTE NYTT

SENASTE NYTT - SONAX Bilvård

PRODUKTTEST

BÄST I TEST - SONAX Xtreme Glass Cleaner

Bäst i test #6 “Vi Bilägare” 2020! Vi är stolta och glada över att SONAX Xtreme Glass Cleaner blev utsedd till testvinnare i Vi Bilägares stora test av glasrengöring.

Kraftfull & effektiv glasrengöring för både utvändigt och invändigt bruk. Lämnar inga ränder! Tar effektivt bort olje- och sotbeläggningar, insektfläckar, fettfläckar, fingeravtryck och nikotinrester.

Artikelnr: 238241

PRODUKTNYHET 2020

SONAX Xtreme Foam + Seal 

Artikelnr: 251300
Innehåll: 1 liter
Rek pris: 299kr

Snabbare, enklare och effektivare lackförsegling med skum! Att tvätta bilen med skum har blivit väldigt populärt.

I år adderar SONAX ytterligare en produkt med skum-tema. 
Sonax Xtreme Foam + Seal är en effektfull skumförsegling som passar till din SONAX Foam Lance.

Ger fantastisk glans, skydd och pärleffekt. Aldrig har det varit enklare att försegla lacken – dessutom är det roligare!

NYHET 2020

SONAX nya Ecoline-serie

Det hållbara valet med kvalitet i fokus!

Efterfrågan ökar på miljövänligare produkter. SONAX är stolta att kunna presentera den nya svanenmärkta Ecoline-serien. Ett miljövänligare val – fortfarande med SONAX goda kvalitet.

PRODUKTNYHET 2020

SONAX Powerclean Ecoline

Artikelnr: 660341
Innehåll: 1 liter
Rek pris: 99kr

Artikelnr: 660500
Innehåll: 5 liter
Rek pris: 249kr

SONAX svanenmärkta alkaliska avfettning är fri från petroleum och lämpar sig som avfettning för bilar, mc, båtar och husvagnar. Löser svår och kraftig smuts som tex olja, fett, sot samt organisk smuts från naturen. 

Produkten är skonsam mot plast och aluminium och passar utmärkt för tvätt utav gummimattor och motorutrymme.

PRODUKTNYHET 2020

SONAX Fälgrengöring Ecoline

Artikelnr: 430341
Innehåll: 1 liter
Rek pris: 149kr

Det hållbara valet med kvalitet i fokus! Efterfrågan ökar på miljövänligare produkter. SONAX är stolta att kunna presentera den nya svanenmärkta Ecoline-serien.

SONAX svanenmärkta fälgrengöring tar snabbt och enkelt bort smuts vanligtvis orsakat av bromsdamm. Produkten är syrafri och är skonsam mot all bilens exteriör.

Spraya på fälgarna och vänta minst 3–5 min innan du spolar av det med en kraftig stråle. Vid tuffare smuts, använd gärna en fälgborste som komplement.  

PRODUKTNYHET 2020

SONAX Bilschampo Ecoline

Artikelnr: 662300
Innehåll: 1 liter
Rek pris: 129kr

Det hållbara valet med kvalitet i fokus! Efterfrågan ökar på miljövänligare produkter. SONAX är stolta att kunna presentera den nya svanenmärkta Ecoline-serien.

SONAX svanenmärkta bilschampo rengör och tar bort smutsen grundligt. Rengör även tuff smuts på färg, gummi, plast, vinyl och glasytor. Mycket skonsam mot lacken tack vare ph-neutral formel. Fosfatfri.

PRODUKTNYHET 2020

SONAX Xtreme Rich Foam Shampoo, Berry

Artikelnr: 248500
Innehåll: 5 liter
Rek pris: 799kr

En storfavorit – nu i större och mer prisvärd förpackning. 

För dig som skummar gärna och ofta! Högskummande bilshampo med hallondoft, främst avsedd för att sprutas på bilen med en foam lance.

Skummet hänger kvar på bilens yta vilket gör rengöringen mer effektiv. Fungerar även som ett traditionellt schampo som läggs med tvättsvamp. Fri från vax och silikoner.

PRODUKTNYHET 2020

SONAX Xtreme Natural Shine Tyre Care

Artikelnr: 256241
Innehåll: 500 ml
Rek pris: 199kr

Återfå nybilkänslan på dina däck! SONAX Xtreme Natural Shine Tyre Care återställer den djupa svarta färgen och efterlämnar ett rent och matt utseende. 

Tränger djupt in i ytan och ger ett långvarigt skydd som vårdar däcken samt gör att de ser ut som nya. Vid regelbunden användning tar produkten bort bruna missfärgningar från däcken. Ger effektivt skydd mot smuts, väderpåverkan, tidig åldring, sprickbildning samt påverkan från ozon och blekning pga. UV-strålning. Lämpar sig för alla däcktyper.

Admin: 10 april 2020

PRODUKTNYHET 2020

SONAX Kallavfettning +

Artikelnr: 611300
Innehåll: 1 liter
Rek pris: 129kr

SUPERSNABB & KRAFTFULL TJÄR- OCH ASFALTSLÖSARE
FÖR VÅTA YTOR!

Snabbverkande och effektiv avfettning som löser asfalt, tjära och vägsalt speciellt framtagen till våta ytor. Den unika mixen av petroleum och alkoholer gör produkten oerhört effektiv att få bort all tjära och tungrodd smuts. Ett extra plus är den högkvalitativa triggern som gör produkten hållbar och dryg!

Admin: 10 april 2020

BEST BRAND

SONAX fick utmärkelsen BEST BRAND i flera tyska branschtidningar för 2020. Bland annat tyska upplagan av Auto Motor Sport #07/2020 - Läsarnas val - Vi är väldigt glada och stolta!

Admin: 4 april 2020