Senaste Nytt

Nytt för säsongen!

SONAX Spolarvätska Klar Sikt

SONAX färdigblandade Spolarvätska Klar Sikt är en väldoftande rengörare för vindrutan. Den förhindrar isbildning och är materialsäker för plast, lack och gummi. Den innehåller även glycerin som förlänger torkarbladens livslängd.

SONAX Spolarvätska Klar Sikt blev testvinnare och fick utmärkelsen: Bäst i test – MOTOR nr 9, 2019

Artikelnr: 332400

Produktnyhet 2020

SONAX PROFILINE Multistar

SONAX PROFILINE Multistar är en universal rengörare för fordonsvård. För all rengöring invändigt och utvändigt.
En APC produkt ”all purpose cleaner” ett måste för semi-proffsen där hemma i sina garage. Ett extra plus är den fräscha doften!

Artikelnr: 627341

Produktnyhet 2020

SONAX PROFILINE Ultimate Cut

SONAX PROFILINE Ultimate Cut 6+ är ett kraftigt slipande polermedel särskilt utvecklat för mycket slitna och repiga ytor. Ultimate Cut passar för både oscillerande och roterande maskiner, och kan även polera gelcoat och glasfiber effektivt. Medlet är vattenbaserat och doftfritt, och har utvecklats för att damma så lite som möjligt.

Medlet klarar av att avlägsna P1000-körspår snabbt och effektivt, då det är utvecklat just för de situationer där vanliga polermedel inte kan göra jobbet.

Artikelnr 1 liter: 239300
Artikelnr 250ml: 239141

Produkttest - Vi Bilägare

BÄST I TEST - SONAX XTREME Glass Cleaner

Bäst i test #6 “Vi Bilägare” 2020!

Vi är stolta och glada över att SONAX Xtreme Glass Cleaner blev utsedd till testvinnare i Vi Bilägares stora test av glasrengöring.

Kraftfull & effektiv glasrengöring för både utvändigt och invändigt bruk. Lämnar inga ränder! Tar effektivt bort olje- och sotbeläggningar, insektfläckar, fettfläckar, fingeravtryck och nikotinrester.

Artikelnr: 238241

Produktnyhet 2020

SONAX XTREME Foam + Seal

Snabbare, enklare och effektivare lackförsegling med skum!

Att tvätta bilen med skum har blivit väldigt populärt. I år adderar SONAX ytterligare en produkt med skum-tema. SONAX XTREME Foam + Seal är en effektfull skumförsegling som passar till din SONAX Foam Lance. Ger fantastisk glans, skydd och pärleffekt. Aldrig har det varit enklare att försegla lacken – dessutom är det roligare!

Artikelnr: 251300

Nyhet 2020

SONAX nya Ecoline-serie

Det hållbara valet med kvalitet i fokus!

Efterfrågan ökar på miljövänligare produkter. SONAX är stolta att kunna presentera den nya svanenmärkta Ecoline-serien. Ett miljövänligare val – fortfarande med SONAX goda kvalitet.

Här hittar du alla produkterna i Ecoline-serien.

Produktnyhet 2020

SONAX Powerclean Ecoline

SONAX svanenmärkta alkaliska avfettning är fri från petroleum och lämpar sig som avfettning för bilar, mc, båtar och husvagnar. Löser svår och kraftig smuts som tex olja, fett, sot samt organisk smuts från naturen. Produkten är skonsam mot plast och aluminium och passar utmärkt för tvätt av gummimattor och motorutrymme.

Artikelnr:
660341 1 liter
660500 5 liter

Produktnyhet 2020

SONAX Fälgrengöring Ecoline

Det hållbara valet med kvalitet i fokus!

Efterfrågan ökar på miljövänligare produkter. SONAX är stolta att kunna presentera den nya svanenmärkta Ecoline-serien. SONAX svanenmärkta fälgrengöring tar snabbt och enkelt bort smuts vanligtvis orsakat av bromsdamm. Produkten är syrafri och är skonsam mot all bilens exteriör.

Såhär använder du produkten: Spraya på fälgarna och vänta minst 3–5 min innan du spolar av det med en kraftig stråle. Vid tuffare smuts, använd gärna en fälgborste som komplement.  

Artikelnr: 430341

Produktnyhet 2020

SONAX Bilschampo Ecoline

Det hållbara valet med kvalitet i fokus! Efterfrågan ökar på miljövänligare produkter. SONAX är stolta att kunna presentera den nya svanenmärkta Ecoline-serien.

SONAX svanenmärkta bilschampo rengör och tar bort smutsen grundligt. Rengör även tuff smuts på färg, gummi, plast, vinyl och glasytor. Mycket skonsam mot lacken tack vare ph-neutral formel. Fosfatfri.

Artikelnr: 662300

Produktnyhet 2020

SONAX XTREME Rich Foam Shampoo - Berry

En storfavorit – nu i större och mer prisvärd förpackning. 

För dig som skummar gärna och ofta! Högskummande bilshampo med hallondoft, främst avsedd för att sprutas på bilen med en foam lance. Skummet hänger kvar på bilens yta vilket gör rengöringen mer effektiv. Fungerar även som ett traditionellt schampo som läggs med tvättsvamp. Fri från vax och silikoner.

Artikelnr: 248500

Produktnyhet 2020

SONAX Xtreme Natural Shine Tyre Care

Återfå nybilkänslan på dina däck! SONAX Xtreme Natural Shine Tyre Care återställer den djupa svarta färgen och efterlämnar ett rent och matt utseende. 

Tränger djupt in i ytan och ger ett långvarigt skydd som vårdar däcken samt gör att de ser ut som nya. Vid regelbunden användning tar produkten bort bruna missfärgningar från däcken. Ger effektivt skydd mot smuts, väderpåverkan, tidig åldring, sprickbildning samt påverkan från ozon och blekning pga. UV-strålning. Lämpar sig för alla däcktyper.

Artikelnr: 256241

Produktnyhet 2020

SONAX Kallavfettning +

SUPERSNABB & KRAFTFULL TJÄR- OCH ASFALTSLÖSARE
FÖR VÅTA YTOR!


Snabbverkande och effektiv avfettning som löser asfalt, tjära och vägsalt speciellt framtagen till våta ytor. Den unika mixen av petroleum och alkoholer gör produkten oerhört effektiv att få bort all tjära och tungrodd smuts. Ett extra plus är den högkvalitativa triggern som gör produkten hållbar och dryg!

Artikelnr: 611300

Best Brand - Auto Motor Sport

Utmärkelsen BEST BRAND 2020

SONAX fick utmärkelsen BEST BRAND i flera tyska branschtidningar för 2020.
Bland annat tyska upplagan av Auto Motor Sport #07/2020 - Läsarnas val

Vi är väldigt glada och stolta!